top of page
Een slanke dame en een volslanke dame beide in een donkerblauwe jogging van het merk Silvermedal Sportkleding

Welkom bij Silvermedal!

Dame en Heer allebei in een donkerblauwe jogging van het merk Silvermedal Sportkleding

Bij Silvermedal erkennen we diversiteit en de uniekheid van elk lichaam. Wij geloven in de kracht van eigenwaarde, het vertrouwen in je eigen kunnen en waardering voor wie je bent.

Ons DNA? We begrijpen dat het perfecte lichaam een illusie is, maar de perfecte pasvorm voor JOUW lichaam is dat niét. Elk lichaam verdient het om precies zo te zijn als het is. Bij Silvermedal creëren we geen standaard, énkel jouw unieke stijl, altijd perfect passend.

 

We willen met onze sportieve kleding een zo breed mogelijk publiek bedienen. Zowel voor heren als voor dames bieden we een ruim gamma! Ben je een volslanke dame of een heer met een maatje meer? Ook dan helpen we jou graag op het juiste pad. Heb je een beperkte mobiliteit, of moet je revalideren? Ook dan wijzen we je graag de weg naar het hoogste comfort en de mooiste look!

Haal je hartje op in onze online shop

 

Tussen onze digitale rekken vind je ongetwijfeld de sportieve outfit die je als gegoten zit en je kleerkast verrijkt. Maak kennis met ons ruime aanbod:

Een vriendengroep dames en heren, waaronder een rolstoelgebruiker met een fysieke beperking, allen gekleed in een jogging van het merk Silvermedal Sportkleding

Jouw lichaam is een gegeven.

Diversiteit is een feit.

Inclusie is een must.

.

Een man en een vrouw gaan samen sporten in een zwarte joggingbroek en bijhorende joggingvest

De Silvermedal-jogging geeft je comfort op élk moment van de dag

Heb je zin in een sportieve workout of een wandeling door de stad? Wil je snel even naar de bakker of graag comfortabel gekleed (in een trainingsbroek of trainingspak met rits) naar de kiné of revalidatie gaan? Wil je een dunne joggingbroek om thuiswerk te verrichten of om gewoon binnen te relaxen op de sofa? Wat je ook doet, je geniet met onze sportkleding voor dames en heren, van optimaal draagcomfort 100% 'designed in Belgium'!

bottom of page