top of page

   Alles ‘designed in Belgium’

✔ Alles van S tot 3XL

✔ Comfortabel én modieus

Joggingbroek voor kinderen

Als je op zoek bent naar een goede joggingbroek voor je kinderen, zit je bij Silvermedal op de juiste plaats. Ons Belgisch sportlabel heeft verscheidene mooie en kwalitatieve trainingsbroeken voor jongere sporters. Alle kinderen vinden ongetwijfeld een geschikte joggingbroek in ons aanbod.

Silvermedal donkerblauwe joggingbroek voor meisjes

Kies voor de beste kwaliteit

Wil jij dat je kinderen kunnen sporten in een joggingbroek van hoge kwaliteit? Bekijk dan snel de joggings in onze webshop en bestel je favorieten. Snelle levering gegarandeerd! Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan horen we graag van je via het online contactformulier!

Wil je graag meer weten over Silvermedal?

Met deze joggingbroek gaan je kinderen graag sporten

Silvermedal is van mening dat sporten voor iedereen toegankelijk moet zijn, zowel jong als oud. Sportkleding voor kinderen, zowel jongens als meisjes, mag dus zéker niet ontbreken! Deze broeken zijn beschikbaar in een groot aantal maten, zodat zowel de allerkleinste sporters als tieners een leuke joggingbroek bij ons kunnen kopen. Wordt je tiener stilaan te groot voor een joggingbroek voor kinderen? Dan kan je uiteraard ook kijken bij ons volwassenenaanbod. Je vindt er bijvoorbeeld:

Of heeft jouw kind liever een korte broek? Dan zijn onze turnshorts voor kinderen een echte aanrader. Er is dus keuze genoeg.

bottom of page