top of page

Ons avontuur begon in 2012... We waren op zoek naar multifunctionele kleding die we zowel tijdens het sporten, alsook tijdens onze vrije tijd konden dragen. Graag wilden we ook kleding van onbetwistbare kwaliteit, omdat we geloven dat tijdloze kledingitems meer zijn dan een wegwerpproduct, en deze dus best een hele tijd kunnen gedragen worden.

Het probleem? We vonden niet precies wat we zochten. Met een ervaring van ruim 15 jaren in de kledingbranche waren we misschien wel wat veeleisend. Misschien wel té veeleisend... Toch besloten we om zélf de handen uit de mouwen te steken, en te creëren wat we in gedachten hadden. Tekening na tekening volgde. Prototype na prototype. We zagen dat we - stap voor stap - dichter kwamen bij wat we voor ogen hadden. Eén stuk werden enkele stuks, en enkele stuks werden "een collectie". "Silvermedal" was geboren!

peter annemie oprichters verhaal over Silvermedal_edited_edited_edited.jpg

Huh? "Silvermedal"? Waarom "Silvermedal"? Omdat - in onze visie - het belangrijker is jezelf goed te voelen bij wat je doet en wie je bent, dan wel om de eerste te zijn. "Stay true to yourself". 

Al snel ontdekten we dat Silvermedal in de smaak viel. Talrijke winkeliers wilden graag dit mooie merk opnemen in hun gamma. En een steeds breder publiek wist de weg naar Silvermedal te vinden. En wij? Wij wilden graag iederéén laten meegenieten van dit moois: ook mensen met met een maatje meer, mensen die revalideren, en mindervaliden. En zo geschiedde!

Bij Silvermedal geloven we dat het perfecte lichaam niet bestaat, maar de perfecte pasvorm wél! Ook voor jóuw lichaam en stijl! Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen zich inmiddels herkennen in onze waarden en filosofie: het gaat bij Silvermedal niet alléén om kleding; het gaat om het koesteren van zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Voel jezelf welkom bij onze community. Stap binnen bij Silvermedal, waar we geloven dat jouw verhaal begint met wat je draagt.

Peter en Annemie

logo Ik Koop Belgisch
bottom of page