top of page
Kinderen shop 1.jpg

Shop

Sportkleding voor kinderen

Ben jij op zoek naar leuke nieuwe sportkleding voor je kinderen? Bij Silvermedal hebben we een ruim aanbod aan mooie en comfortabele sportkledij voor jonge sporters. Onze sportkleding voor kinderen is volledig in België geproduceerd en kan tegen een stootje. Bij ons kopen is dus een duurzame beslissing!

Tussen onze sportkleding vinden alle kinderen hun ding

Voldoende bewegen is zeer belangrijk voor de gezondheid van je kinderen. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om je kinderen te motiveren om te gaan sporten. Leuke sportkleding voor kinderen kan hier bij helpen. Bij ons vind je ademende T-shirts, warme vesten en comfortabele joggingbroeken voor kinderen. Ook leuke turnshorts voor kinderen behoren tot ons aanbod. Je kan dus een volledige sporttenue voor je kind samenstellen met de kledingstukken van ons label. Wordt je kind stilaan te groot voor onze kindercollectie, of wil je samen met je kind gaan sporten? Bekijk dan zeker ook onze ruime collecties met sportkleding voor dames voor de mama’s, of onze stoere sportkleding voor heren voor de papa’s.

Ontdek de uitzonderlijke kwaliteit van onze kledij

Wil jij nieuwe sportkleding voor je kinderen kopen bij ons Belgisch sportlabel? Neem dan hier een kijkje naar onze collectie en bestel je favorieten. Dankzij het grote aantal verschillende maten kan je zowel voor je kleuter als voor je tiener items uit onze kindercollectie bestellen. Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom via info@silvermedal.be of via het contactformulier.

bottom of page