top of page
Kinderen shop 1.jpg

Shop

Sportkleding voor kinderen

Ben jij op zoek naar leuke nieuwe sportkleding voor je kinderen? Bij Silvermedal hebben we een ruim aanbod aan mooie en comfortabele sportkledij voor jonge sporters. Onze sportkleding is van duurzame kwaliteit en kan tegen een stootje!

Tussen onze sportkleding vinden alle kinderen hun ding

Voldoende bewegen is zeer belangrijk voor de gezondheid van je kinderen. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om je kinderen te motiveren om te gaan sporten. Leuke sportkleding kan hierbij helpen. Denk aan kwalitatieve T-shirts, warme vesten en comfortabele joggingbroeken. Ook leuke turnshorts voor kinderen behoren tot het aanbod. Wordt je kind stilaan te groot voor onze kindercollectie, of wil je samen met je kind gaan sporten? Bekijk dan zeker ook onze ruime collecties met sportkleding voor dames voor de mama’s, of onze stoere sportkleding voor heren voor de papa’s.

Ontdek de uitzonderlijke kwaliteit van onze kledij

Interesse in sportkleding van dit Belgische sportlabel? Neem dan rustig een kijkje in de webshop. Snelle levering gegarandeerd! Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan horen we deze graag via het contactformulier.

bottom of page