Alles ‘made in Belgium’

✔ Alles van S tot 3XL

✔ Comfortabel maar modieus

Revalidatiebroeken

Revalidatiebroeken bij de vleet bij Silvermedal! In ons ruime aanbod vind je ongetwijfeld het juiste exemplaar om uw revalidatie iets comfortabeler en aangenamer te maken. Neem gewoon een kijkje in onze online shop, de rest zal als vanzelf gaan. Veel beterschap!

Silvermedal blauwe herenjoggingbroek voor revalidatie met lange rits opzij zijaanzicht.jpg

Maak je keuze uit ons aanbod

Silvermedal staat voor kledij waar je je zowel comfortabel en op je gemak, als stijlvol en modieus in voelt. Deze filosofie geldt net zo goed voor onze revalidatiebroeken. Spring dus zeker eens binnen in onze online shop (bij wijze van spreken) en plaats je comfy bestelling. Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust een e-mail op het adres info@silvermedal.be.  

Ontdek onze collectie aan revalidatiebroeken

Veel comfort, veel luxe, lekker zacht en gemakkelijk aan en uit te doen: dat zijn slechts enkele van de basiskenmerken van onze revalidatiebroeken: zodat je in alle comfort en rust opnieuw je batterijen kan opladen. In ons assortiment aan revalidatiebroeken, allemaal op en top Belgisch trouwens, is alleen plaats voor het beste van het beste, en het zachtste van het zachtste. Dit geldt overigens ook voor ons overige aanbod voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze damesjoggings én herenjoggings, of bij onze trainingsbroeken met rits.

Heeft u nog enkele vragen 

over  Alles ‘made in Belgium’