top of page
Silvermedal Sportkleding Twee dames in een blauwe jogging in normale pasvorm en in plussize fit

Shop

Sportkleding voor dames

Silvermedal staat als Belgisch kledingmerk van sportkleding voor dames garant voor hoogwaardige kwaliteit en perfecte pasvormen. Wat is er leuker dan een nieuwe sportoutfit voor dames shoppen, die helemaal in België gemaakt is? Ontdek snel ons aanbod!

Het voordeel van leuke sportkleding voor sportieve dames

Alle dames zullen beamen dat sporten heel wat beter gaat met goede, comfortabele sportkleding. Daarnaast werkt het ook motiverend wanneer je leuke en mooie sportkleding hebt. Daarom biedt Silvermedal jou een ruim aanbod aan in sportkleding voor dames. Van comfortabele damesjoggings tot leuke T-shirts, vesten, topjes enz... Zo vind je in onze webshop bijvoorbeeld volgende sportbroeken:

Plaats vandaag nog je bestelling

Heb jij in onze webwinkel de items gevonden die je zocht? Plaats ze dan snel in je winkelmandje om eenvoudig te bestellen. Of ben je op zoek naar iets anders, kijk dan in de andere afdelingen binnen onze webshop. Voor meisjes kan je bijvoorbeeld terecht in onze shop sportkleding voor kinderen. Voor vragen of meer informatie, kan je steeds bij ons terecht via info@silvermedal.be of via ons contactformulier.

bottom of page