top of page
Silvermedal Sportkleding Jogging Heren Donkerblauw.jpg

Shop

Sportkleding voor heren

Wie op zoek is naar kwalitatieve, mooie en goed zittende sportkleding voor heren, zit bij Silvermedal op de juiste plek. Ons merk ontwikkelt sportkleren waarmee sporten een gemak wordt. Kies voor pure Belgische kwaliteit en duurzaamheid en ontdek ons ruime assortiment aan sportkleding voor heren.

Wij hebben geschikte sportkleding voor alle heren

Of je nu een ervaren sporter bent, net met sporten gaat beginnen of stiekem gewoon een comfortabele jogging zoekt voor op de bank, wij hebben vast en zeker geschikte kledingstukken voor jou. Bij ons sportlabel vind je een bijzonder ruim aanbod aan sportkleding voor heren, zoals warme sweaters, ademende T-shirts en lichte shorts voor tijdens het sporten. Daarnaast hebben we ook een groot aantal trainingsbroeken voor heren. Bekijk bijvoorbeeld volgende modellen:

Alle sportieve mannen kunnen dus bij ons geschikte sportkledij vinden, ongeacht hun leeftijd, postuur of sportervaring.

Vind hier alles wat je zoekt

Heb jij interesse in onze mooie sportkleding voor heren? Bekijk het volledige aanbod hierboven, kies je favoriete exemplaren en ga over tot bestellen. Wil je graag samen met je zoon sporten? Je vindt bij ons ook kwalitatieve kledingstukken voor jonge sporters, zoals een mooie joggingbroeken voor kinderen. Wij zijn steeds bereikbaar voor vragen via info@silvermedal.be of via ons contactformulier.

bottom of page