top of page

   Alles ‘made in Belgium’

✔ Alles van S tot 3XL

✔ Comfortabel maar modieus

Turnshort voor kinderen

Wil jij een leuke turnshort voor kinderen kopen? Silvermedal heeft precies wat jij zoekt. In onze uitgebreide webshop vind je, naast onze joggingbroeken voor kinderen, ook de typische turnshorts voor zowel jongens als meisjes. Je kinderen zullen gegarandeerd blij zijn met een turnshort van ons Belgische kwaliteitsmerk!

Silvermedal Sportkleding Turnshort voor jongens en meisjes

Ontdek het volledige aanbod en bestel

Wil jij je kind of kinderen een plezier doen met een comfortabele turnshort van ons Belgische sportmerk? Bekijk dan snel ons aanbod en plaats je bestelling. Wij leveren de shorts dan zo snel mogelijk bij jou thuis. Heb je nog vragen? Stuur ze dan door via info@silvermedal.be of via ons contactformulier.

Heeft u nog enkele vragen 

over  Alles ‘made in Belgium’

Een leuke turnshort voor kinderen van alle leeftijden

Een goede turnshort voor kinderen is onmisbaar tijdens de sportles of tijdens de hobby van je kind. Daarom hebben wij in ons aanbod aan sportkleding voor kinderen ook mooie turnshorts voor de jongere sporters. Onze shorts zijn volledig in België ontworpen en ontwikkeld. Ze zijn beschikbaar in de kleuren blauw en zwart en in een groot aantal verschillende maten. Zo kunnen kinderen van 3 tot 14 jaar bij ons een passende short kopen. Wordt je kind iets te groot voor onze turnshorts voor kinderen? Neem dan een kijkje bij onze turnshorts voor dames of heren. Wil je graag dat je kind een langere sportbroek kan aandoen op de koudere dagen? Bekijk dan zeker ook onze mooie joggingbroeken voor kinderen. Je vindt er bijvoorbeeld handige trainingsbroeken met rits.

bottom of page