top of page
Silvermedal Sportkleding Dame en Heer in Blauwe Jogging

Over ons

Silvermedal zag het levenslicht in 2012. Is op en top Belgisch! En brengt modieuze, comfortabele sportieve kleding voor hem en haar, voor jong en oud. Kleding die zich onderscheidt dankzij de perfecte pasvorm. Kleding bestaande uit eerlijke materialen, van een goede kwaliteit en tegen een correcte prijs. Kortom, kleding waarin je je goed voelt én waarin je er dan ook nog heel mooi en elegant uit ziet. Wat wil je nog meer?...

Alles wordt in eigen huis tot in de puntjes uitgetekend en ontworpen. De samenstelling en duurzaamheid van de stoffen en materialen is prioritair. Ze worden met de grootste zin voor perfectie uitgetest alvorens er iets in productie wordt genomen.

Elke collectie verrast telkens opnieuw met nieuwe accenten en trendy details, voor ieder wat wils. De jongens willen graag stoere prints, voor de meisjes mag het lekker “girly” zijn met wat glitter, leuke logo’s of een catchy tekst. Onze outfits voor de heren ogen klassevol en laten hen toe te sporten in stijl. En de dames, van alle leeftijden, kunnen zich sportief uitleven, heerlijk vrij bewegen of zich lekker ontspannen in Belgische kleding van topkwaliteit. Of zij kunnen onze sportkledij ook gerust uit de kast halen om, netjes gekleed, even naar de winkel te gaan.

“Voor mij ligt de meerwaarde van Silvermedal in het aanbod van een brede waaier aan hoogkwalitatieve basisitems, die je het hele seizoen, én het jaar daarop, aan kunt. Zo is de Silvermedal klassieke donkere joggingbroek in een basiskleur (blauw, grijs of zwart) tijdloos en onmisbaar. Zo’n neutrale broek kan je opvrolijken met meer uitgesproken items. Bijvoorbeeld met een trendy t-shirt, en een bijhorend vestje kan je gemakkelijk boven je t-shirt aantrekken als het wat afkoelt. De uitmuntende kwaliteit en de perfecte pasvorm maken dat mijn klanten, éénmaal Silvermedal geprobeerd, tevreden terugkeren. En daar doen we het voor!” zegt Christel Rogiers van Rensport Tessenderlo.

bottom of page