top of page
Zes dames en heren, waaronder een rolstoelgebruiker, hebben allen een verschillend figuur en hebben plezier in het samen sporten en zijn daarbij allen gekleed in een jogging van het merk Silvermedal Sportkleding

Het perfecte lichaam bestaat niet.

Silvermedal Sportswear

De perfecte pasvorm wél.

Logo van Ik Koop Belgisch met verwijzing naar hun website

Met een ervaring van meer dan 15 jaar in de internationale sportbranche, besloten we in 2012 onze eigen weg in te slaan en Silvermedal op te richten, een Belgisch merk met een unieke visie. Bij Silvermedal geloven we dat iedereen het recht heeft om trots te zijn op wie ze zijn, te geloven in hun eigen kunnen en zich comfortabel te voelen in hun eigen huid. Onze missie is simpel maar krachtig: het bevorderen van een positief zelfbeeld en zelfliefde voor elk lichaam, ongeacht vorm of grootte.

 

Ons DNA staat centraal in alles wat we doen. We erkennen de diversiteit en uniekheid van elk lichaam en streven ernaar een omgeving te creëren waarin iedereen zich begrepen, geaccepteerd en gewaardeerd voelt. Het idee dat het perfecte lichaam niet bestaat, maar de perfecte pasvorm wél, drijft ons om tijdloze kledingstukken te creëren die passen bij de individuele stijl en behoeften van onze klanten.

 

Onze collectie weerspiegelt deze overtuigingen. We bieden een breed scala aan tijdloze items, gecombineerd met afwisselende seizoenstinten. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd in lijn zijn met de laatste modetrends, terwijl ze trouw blijven aan hun eigen stijl en comfort.

 

Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen zich inmiddels herkennen in onze waarden en filosofie. Bij Silvermedal gaat het niet alleen om kleding; het gaat om het koesteren van zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde. We nodigen je uit om onze collectie te ontdekken en deel uit te maken van onze community. Samen streven we naar een wereld waarin iedereen zijn eigen schoonheid erkent, en waar elk lichaam wordt geaccepteerd zoals het is.

bottom of page