top of page

Turnshort voor dames

Ben jij op zoek naar een goede turnshort voor dames? Silvermedal heeft exact wat jij zoekt. Bij ons vind je verschillende modellen van damesturnshorts, die zeer comfortabel zitten en een maximale bewegingsvrijheid garanderen. Een turnshort van ons merk is dus ideaal voor dames die bijvoorbeeld graag lopen, dansen of yoga doen.

Een turnshort is een grote meerwaarde voor sportieve dames

Een joggingbroek voor dames is ideaal wanneer je buiten gaat sporten in slechte weersomstandigheden, of graag lekker lui in je zetel zit. Voor andere gelegenheden is een lichtere en luchtigere broek echter fijner. Daarom hebben wij verschillende modellen van turnshort voor dames ontwikkeld, elk toegespitst op een ander doeleinde. Dankzij deze handige shorts krijg je het niet te warm tijdens het sporten en geniet je van een optimaal comfort. Ook een stijlvol tennisrokje vind je in ons aanbod aan sportkleding voor dames. Wil je liever toch een lange broek, die echter wel lekker fris is? Dan zijn onze katoenen joggingbroeken een aanrader voor jou.

Ontdek het gemak van onze turnshorts

Wil jij graag zo’n mooie turnshort voor dames? Maak dan je keuze uit de modellen hierboven en plaats je bestelling. De jongste sporters kunnen ook een kijkje nemen naar onze turnshorts voor kinderen. Heb je vragen of suggesties? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@silvermedal.be.

bottom of page