top of page

Revalidatiebroeken

Revalidatiebroeken vind je bij de vleet bij Silvermedal! In ons ruime aanbod vind je ongetwijfeld het juiste exemplaar om uw revalidatie iets comfortabeler en aangenamer te maken. Neem gewoon een kijkje in onze online shop, de rest zal als vanzelf gaan. Wij wensen je het allerbeste bij je herstelproces!

De ideale damesjogging kan je hier kopen

Veel comfort, veel luxe, lekker zacht en gemakkelijk aan en uit te doen, dat zijn slechts enkele van de basiskenmerken van onze revalidatiebroeken. Zodoende kan je in alle comfort en rust opnieuw je batterijen opladen. In ons assortiment aan revalidatiebroeken, allemaal op en top Belgisch trouwens, is alleen plaats voor het beste van het beste, en het zachtste van het zachtste. Dat geldt overigens ook voor ons overige aanbod aan sportkleding voor mannen, vrouwen en zelfs sportkleding voor kinderen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij volgende items:

Bestel bij ons je volgende sportoutfit

Silvermedal staat voor kledij waar je je zowel comfortabel en op je gemak, als stijlvol en modieus in voelt. Deze filosofie geldt net zo goed voor onze revalidatiebroeken. Ga dus zeker eens kijken in onze online shop en plaats je bestelling. Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust een e-mail op het adres info@silvermedal.be of vul ons contactformulier in.  

bottom of page