top of page

   Alles ‘made in Belgium’

✔ Alles van S tot 3XL

✔ Comfortabel maar modieus

De ideale damesjoggingbroek in grote maten vind je hier

Ben je op zoek naar een joggingbroek voor dames in grote maten? Dan kan je ook gewoon terecht bij Silvermedal. Jouw nieuwe favoriete joggingbroek ligt op dit moment nog in onze online shop, zometeen in je winkelmandje en binnenkort bij jou in de kast!

Silvermedal Sportkleding Blauwe Dames Joggingpakken.jpg

Een joggingbroek voor dames vind je bij ons ook in grote maten

Silvermedal is al vanaf het prille begin in 2012 een label met een missie: trendy en kwalitatieve maar comfortabele sportieve kledij aanbieden aan iedereen, man of vrouw, jong of oud. Daarom bieden wij ons assortiment ook aan in alle mogelijke maten, van S tot 3XL. Ben je dus op zoek naar een goede joggingbroek voor dames in grote maten? Dan kan je altijd terecht bij Silvermedal. Dankzij de hoge taille van onze joggingbroeken, blijven iets zwaardere bovenbenen of buikjes gewoon verborgen, terwijl de elastische stof van hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een comfortabel gevoel. Dit is superbelangrijk om gemotiveerd te kunnen blijven sporten, zoals iedere vrouw wel weet! Wil je graag een mooie turnshort voor dames? Ook deze hebben wij in alle maten.

Shop je nieuwe favorieten bij ons online

Naast joggingbroeken voor dames in grote maten, hebben wij uiteraard nog veel meer stijlvolle stukken in ons aanbod aan sportkleding voor dames zitten. Neem zeker ook eens een kijkje in onze collectie trainingsbroeken met rits en katoenen joggingbroeken. Heb je een vraag voor ons? Mail ons op het adres info@silvermedal.be!   

Heeft u nog enkele vragen 

over  Alles ‘made in Belgium’

bottom of page