top of page

   Alles ‘designed in Belgium’

✔ Alles van S tot 3XL

✔ Comfortabel én modieus

Een joggingbroek voor dames vind je bij ons ook in grote maten

Silvermedal is een label met een missie: trendy en kwalitatieve, maar ook comfortabele én sportieve kledij aanbieden aan iedereen, man of vrouw, jong of oud, slank of volslank. Daarom bieden wij ons assortiment aan in een ruime matenboog, van S tot 3XL. Dankzij de hoge taille van onze joggingbroeken, blijven iets zwaardere bovenbenen gewoon verborgen, terwijl de elastische stof van hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een comfortabel gevoel. Dit is superbelangrijk om gemotiveerd te kunnen blijven sporten!

Plussize Premium joggingbroek verkrijgbaar in twee uitvoeringen

Onze Premium joggingbroek bestaat in twee versies. De eerste, regular versie, is een gewone joggingbroek om te sporten of in je vrije tijd te dragen. De tweede versie is de revalidatie- of rolstoelbroek. Dit is dezelfde Premium broek, maar dan met een lange rits langsoverheen de zijkant/zijnaad van de broek.  

Shop je nieuwe favorieten bij ons online

Naast joggingbroeken voor dames in grote maten, hebben wij uiteraard nog veel meer stijlvolle items in ons aanbod aan sportkleding voor dames zitten. Neem zeker eens een kijkje welke vesten en t-shirts een mooie combinatie met je broek zouden vormen...

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we je graag verder via het online contactformulier!

Graag meer info over Silvermedal?

Volslanke dame in blauwe plussize jogging voor curvy dames met grote maten
Volslanke vrouw in plussize damesjogging in grote maat
bottom of page