top of page

   Alles ‘made in Belgium’

✔ Alles van S tot 3XL

✔ Comfortabel maar modieus

De beste joggingbroek voor heren in grote maten

Zoek jij een joggingbroek voor heren in grote maten? Dan shop je bij Silvermedal snel en gemakkelijk de outfit bij elkaar waarin je optimaal kan genieten van jouw favoriete sport. Dat begint uiteraard bij een stijlvolle maar comfortabele joggingbroek voor heren, die zowel in kleine als grote maten beschikbaar is.

Silvermedal Sportkleding Donkerblauwe Herenjoggingbroek_edited.jpg

Ontdek vandaag nog onze catalogus

Naast joggingbroeken voor dames in grote maten, hebben wij uiteraard nog veel meer stijlvolle stukken in ons aanbod aan sportkleding voor dames zitten. Neem zeker ook eens een kijkje in onze collectie trainingsbroeken met rits en katoenen joggingbroeken. Heb je een vraag voor ons? Mail ons op het adres info@silvermedal.be!   

Heeft u nog enkele vragen 

over  Alles ‘made in Belgium’

Een joggingbroek voor heren vind je bij ons ook in grote maten

De filosofie van onze sportkledingwinkel is al sinds onze oprichting in 2012 dezelfde. Wij willen modieuze en kwalitatieve, maar ook comfortabel zittende sportkledij voor iedereen maken. Man of vrouw, jong of oud, een maatje minder of maatje meer, dat maakt ons niet uit. Daarom gaat ons assortiment tot 3XL en kan je bij Silvermedal dus ook gewoon een katoenen of stretch joggingbroek voor heren in grote maten bestellen. Bekijk gerust ook de rest van ons aanbod aan sportkleding voor heren online. Zo vind je bij ons ook een leuk trainingspak met rits in verschillende maten.

bottom of page