top of page

   Alles ‘designed in Belgium’

✔ Alles van S tot 3XL

✔ Comfortabel én modieus

De beste joggingbroek voor heren in grote maten

Zoek jij een joggingbroek voor heren in grote maten? Dan ben je bij Silvermedal zéker aan het juiste adres! Hier vind je stijlvolle én comfortabele broeken in alle mogelijke maten.

Silvermedal Sportkleding Heren Joggingbroek extra lange pijpen en Joggingvest in grote maten tot 3XL

Ontdek vandaag nog onze catalogus

Naast joggingbroeken voor heren in grote maten, hebben wij uiteraard nog veel meer stijlvolle items in ons gamma herensportkleding zitten. Neem zeker ook eens een kijkje in onze collectie trainingsbroeken met rits en katoenen joggingbroeken. Heb je een vraag voor ons? Contacteer ons dan via de contactpagina!   

Graag een bijkomend woordje uitleg over Silvermedal?

Onze filosofie

De filosofie van onze sportkledingwinkel is al sinds onze oprichting in 2012 dezelfde. Wij willen modieuze en kwalitatieve, maar ook comfortabel zittende sportkledij voor iedereen maken. Man of vrouw, jong of oud, een maatje minder of maatje meer, dat maakt ons niet uit. Daarom gaat ons assortiment tot 3XL en kan je bij Silvermedal dus ook gewoon een katoenen of stretch joggingbroek voor heren in grote maten bestellen. Bekijk gerust ook de rest van ons aanbod aan sportkleding voor heren online. Zo vind je bij ons ook een leuk trainingspak met rits in verschillende maten.

bottom of page