Alles ‘made in Belgium’

✔ Alles van S tot 3XL

✔ Comfortabel maar modieus

De beste joggingbroek voor heren in grote maten

Ben je toevallig duchtig op zoek naar een joggingbroek voor heren in grote maten? Dan is Silvermedal jouw ‘place to be’! Bij ons shop je snel, gemakkelijk én veilig de outfit bij elkaar waarin je optimaal kan genieten van jouw favoriete sport. Te beginnen met een stijlvolle maar comfortabele joggingbroek.

FW22 Heren 9_edited.jpg

Een joggingbroek voor heren vind je bij ons ook in grote maten

De filosofie van Silvermedal is al sinds onze oprichting in 2012 dezelfde. Wij willen modieuze en kwalitatieve, maar ook comfortabel zittende sportkledij voor iedereen maken. Man of vrouw, jong of oud, een maatje minder of maatje meer, dat maakt ons niet uit. Daarom gaat ons assortiment tot 3XL en kan je bij Silvermedal dus ook gewoon een joggingbroek voor heren in grote maten bestellen. Bekijk gerust ook de rest van ons herenaanbod online.   

Heeft u nog enkele vragen 

over  Alles ‘made in Belgium’

Ontdek vandaag nog onze catalogus

Haal je hartje op in ons aanbod en vind de joggingbroek voor heren in een van de grote maten waar je al die tijd naar op zoek was! Vandaag in je winkelmandje, binnenkort in je kleerkast: een herenjogging kopen ging nooit eerder zo simpel als bij Silvermedal. In geval van vragen of opmerkingen kan je ons altijd bereiken via info@silvermedal.be.