top of page

   Alles ‘made in Belgium’

✔ Alles van S tot 3XL

✔ Comfortabel maar modieus

Katoenen sportbroek kopen

Een katoenen jogging- of sportbroek kopen is een verrijking voor jouw kleerkast. Bij Silvermedal vind je een groot aanbod aan deze zalige sportbroeken. Neem een duik in onze online catalogus en vind de katoenen joggingbroek van jouw dromen, die je bovendien voor een zeer redelijke prijs kan kopen.

Silvermedal Sportkleding Heer in Zwarte joggingbroek en rode joggingvest

Je nieuwe favoriete katoenen joggingbroek hier kopen

Waarom zou je een katoenen joggingbroek kopen, vraag je je nu misschien af? Polyester is toch dé aangewezen stof voor sportkleren? Ons antwoord luidt: nee hoor! Katoen is zacht, licht, goedkoop én het absorbeert vocht veel beter. In onze online webshop vind je daarom een heel gamma aan katoenen sportwear. Net zoals de rest van ons aanbod zijn onze katoenen joggingbroeken op en top Belgisch, én te krijgen in alle maten. Ben je dus bijvoorbeeld op zoek naar een leuke joggingbroek voor dames in grote maten? Bekijk dan zeker het volledige aanbod.

Plaats vandaag nog je bestelling

Silvermedal is al sinds 2012 hét label waar u terechtkunt voor modieuze maar comfortabele sportkledij. Ontdek in onze online shop de katoenen joggingbroek waarvan je niet kan wachten hem te kopen, en voel je binnenkort op en top comfortabel tijdens het sporten. Heb je nog vragen? Mail ons gerust op info@silvermedal.be of vul ons contactformulier in.    

Heeft u nog enkele vragen 

over  Alles ‘made in Belgium’

Een webwinkel vol toppers

Wil je naast een katoenen joggingbroek ook nog andere sportwear kopen? Dan zit je helemaal goed bij Silvermedal! Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje in onze selectie dunne joggingbroeken voor dames. En heb je onze lijn met sportkleding voor kinderen al ontdekt? Hierin vind je veel leuke items voor je oogappel, van toffe turnshorts voor kinderen tot stoere T-shirts. Er is voor ieder wat wils in onze webshop!

bottom of page