top of page

   Alles ‘made in Belgium’

✔ Alles van S tot 3XL

✔ Comfortabel maar modieus

Vind hier de beste joggingbroek om snel en aangenaam te revalideren.

Ben jij het wereldwijde web aan het afspeuren naar een goede revalidatiebroek met rits die zijdelings gemakkelijk open gaat, helemaal van beneden tot aan de bovenkant? Je zoektocht eindigt hier bij Silvermedal! Neem dus gauw eens een kijkje in onze online winkel en bestel je nieuwe favoriet(en).

Silvermedal Sportkleding Blauwe Herenjogging met revalidatiebroek met lange rits opzij

Heeft u nog enkele vragen 

over  Alles ‘made in Belgium’

Shop hier je volgende revalidatiebroek met rits

Naast de actieve sporters richten wij ons óók op mensen die moeten revalideren, dames of heren met een beperkte mobiliteit, rolstoelgebruikers, hulpbehoevenden die dagelijkse verzorging nodig hebben enz... Je kunt de broek combineren met een bijhorende vest of sweater tot een volledig trainingspak met rits.

Ons label voor sportkleding werd in 2012 opgericht met als doel het aanbieden van sportieve kleding waar je je zowel comfortabel als stijlvol in voelt. We hebben een collectie voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Je vindt bij ons dus bijvoorbeeld ook een leuke joggingbroek voor kinderen.

 

Ontdek je nieuwe favoriete training met rits in ons uitgebreide aanbod

Wil je graag een volledige sporttenue die past bij je nieuwe training met rits? Bekijk dan ook zeker eens de rest van onze catalogus vol trendy maar comfortabele sportkledij gemaakt in België! Naast een nieuwe trainingsbroek met rits vind je misschien ook je volgende katoenen joggingbroek bij ons. Of wat dacht je van een dunne joggingbroek voor dames? Ons volledige aanbod aan sportkleding voor dames staat tot je beschikking! Stuur ons een e-mail op info@silvermedal.be in geval van vragen of vul ons contactformulier in.

bottom of page