top of page

   Alles ‘made in Belgium’

✔ Alles van S tot 3XL

✔ Comfortabel maar modieus

Vind hier je nieuwe favoriete trainingsbroek met rits

Ben jij het wereldwijde web aan het afspeuren naar een goede trainingsbroek met rits? Je zoektocht eindigt hier bij Silvermedal! In ons uitgebreide, 100% Belgische aanbod vind je zeker en vast een training met rits die je aanspreekt. Neem dus gauw eens een kijkje in onze online winkel en bestel je nieuwe favoriet(en).

Silvermedal Sportkleding Revalidatiebroek Heren.jpg

Heeft u nog enkele vragen 

over  Alles ‘made in Belgium’

Ontdek je nieuwe favoriete training met rits in ons uitgebreide aanbod

Wil je graag een volledige sporttenue die past bij je nieuwe training met rits? Bekijk dan ook zeker eens de rest van onze catalogus vol trendy maar comfortabele sportkledij gemaakt in België! Naast een nieuwe trainingsbroek met rits vind je misschien ook je volgende katoenen joggingbroek bij ons. Of wat dacht je van een dunne joggingbroek voor dames? Ons volledige aanbod aan sportkleding voor dames staat tot je beschikking! Stuur ons een e-mail op info@silvermedal.be in geval van vragen of vul ons contactformulier in.

Shop hier je volgende trainingsbroek met rits

Ons label voor sportkleding werd in 2012 opgericht met als doel het aanbieden van sportieve kleding waar je je zowel comfortabel als stijlvol in voelt. Onze kleding zit als gegoten, of je je nu midden in een intensieve sportsessie bevindt of voor de televisie zit tijdens een lui avondje op de bank. Het aanbieden van je nieuwe favoriete trainingsbroek met rits binnen dit uitgebreide aanbod, past uiteraard naadloos in deze filosofie. Meer nog, bij ons koop je niet alleen een training met rits, maar zelfs een volledig trainingspak met rits. We hebben een collectie voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Je vindt bij ons dus ook bijvoorbeeld een leuke joggingbroek voor kinderen, zoals een training met rits. Neem een frisse duik in ons assortiment en kom weer boven water met de trainingsbroek met rits die je als gegoten zit.

bottom of page