Alles ‘made in Belgium’

✔ Alles van S tot 3XL

✔ Comfortabel maar modieus

Vind hier je nieuwe favoriete trainingsbroek met rits

Het wereldwijde web aan het afspeuren voor een goede trainingsbroek met rits? Je zoektocht eindigt hier bij Silvermedal! In ons uitgebreide ‘made in Belgium’-aanbod vind je zeker en vast een broek die je aanspreekt. Neem dus gauw eens een kijkje in ons online aanbod en bestel je nieuwe favoriet(en).

Silvermedal donkerblauwe damesjoggingbroek met lange rits opzij voor revalidatie zijaanzic

Shop hier je volgende trainingsbroek met rits

Het Silvermedal-label werd in 2012 opgericht met als doel het aanbieden van sportieve kleding waar je je zowel comfortabel als stijlvol in voelt. Sportieve kleding die je als gegoten zit, of je je nu middenin een intensieve sportsessie bevindt of voor de televisie tijdens een lui avondje op de bank. We hebben een collectie voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Het aanbieden van je nieuwe favoriete trainingsbroek met rits binnen dit uitgebreide aanbod, past uiteraard naadloos in deze filosofie. Neem een frisse duik in ons assortiment en kom weer boven water met de trainingsbroek met rits die je als gegoten zit.

Heeft u nog enkele vragen 

over  Alles ‘made in Belgium’

Shop je nieuwe favorieten in ons uitgebreide aanbod

Bekijk ook zeker eens de rest van onze catalogus vol trendy maar comfortabele sportkledij gemaakt in België! Naast een nieuwe trainingsbroek met rits vind je misschien ook je volgende katoenen joggingbroek of dunne joggingbroek. Ons volledige damesaanbod staat tot je beschikking! Stuur ons een e-mail op info@silvermedal.be in geval van vragen.