top of page

   Alles ‘made in Belgium’

✔ Alles van S tot 3XL

✔ Comfortabel maar modieus

Trainingspak met rits

Ben je op zoek naar een mooi en comfortabel trainingspak met rits? Dan vind je bij ons zeker wat je zoekt. Silvermedal is een Belgisch sportlabel dat garant staat voor absolute topkwaliteit. Wij hebben een ruim aanbod aan kwalitatieve sportkledij, zoals een trainingspak met rits, voor een betaalbare prijs.

Silvermedal Sportkleding Joggingbroek met lange rits opzij om te revalideren ook in grote maten

Heeft u nog enkele vragen 

over  Alles ‘made in Belgium’

Sporten gaat eens zo goed in een comfortabel trainingspak met rits

Een goede sporttenue hebben is onontbeerlijk tijdens het sporten. Nog leuker is het wanneer je sportkledij ook nog eens bij elkaar past. Bij ons kan je een volledig trainingspak kopen, met een handige rits. Vind in onze webshop je ideale trainingsbroek met rits en combineer hem met een leuke bijpassende vest of sweater van ons label. Je zal extra gemotiveerd zijn om te gaan sporten! Ben je op zoek naar een joggingbroek in grote maten voor heren of dames? Wij bieden voor al onze modellen een ruim aanbod aan maten aan, zodat iedereen bij ons een nieuwe sportoutfit kan kopen, ongeacht zijn of haar figuur. Je vindt bij ons dus ongetwijfeld een geschikte joggingbroek voor dames of joggingbroek voor heren om je trainingspak mee af te maken.

Combineer naar hartenlust en bestel

Wil jij graag gaan sporten in een mooi trainingspak met rits? Bekijk dan ons aanbod in de webshop, kies je favoriete items uit en plaats je bestelling. Ook voor je kind kan je een leuk trainingspak kopen bij onze sportkleding voor kinderen. Contact opnemen kan steeds via info@silvermedal.be of via het contactformulier.

bottom of page